image

04 septembrie 2018 – Misano Marc Marquez în acțiune pe Honda lui.

April 18, 2019 462 No Comments

Description

Dar Borriello este, de asemenea, capricios, mereu în alertă, uneori, fumantino. In sezonul trecut fricțiunile cu personalul tehnic nu sunt pierdute. „La început a fost greu acordul încet am înțeles cum să-l ocupe. Marco este pentru noi un punct de referință, am făcut acest lucru, deoarece ar reînnoi“ cuvintele lui Massimo Rastelli.

Borriello la etapele critice, ajutat de o anumită bancă interioară neglijentă interesul echipei, a avut loc înainte de o atitudine de echilibru, atunci el fețe cu antrenorul. Nu întâmplător să-și reînnoiască erau principalii săi sponsori săi Rastelli și Rossi de reînnoire până în 2019, cu opțiunea de până la 2020, în cazul în care locul zece.

Juventus, Allegri: „Eu nu sunt un caine de paza“ Trecut si prezent – Borriello în 2016 sosește în sărituri de retragere Cagliari. Proaspete și exploziv: poker Spal. În acest an, Pep și Aritzo suferă ca toți ceilalți. Grit dintii, trebuie să găsească condiția ca zona face diferența: de la 10 iulie până la data marcheaza un gol pentru amatori Trentino. Pentru a urmări, dar sursele nu sunt de acord, are suișuri și coborâșuri în relația cu colegii lui.

Se spune de o provocare a lovit bara transversală de atacantul a ratat San Giovanni in Teduccio cu pedeapsa – așteptați la colegii de masă, care au câștigat – nu a onorat. Dar chiar și furia fățișă în a face autoportrete și autografe cu fanii s-au înghesuit la Pejo. Pentru înregistrare, care datează din 23 aprilie în ultimul gol marcat de Borriello cu tricoul Cagliari.

Asta este, șase meciuri competitive, inclusiv Cupa Italiei, este uscat. adio – In timp ce majoritatea fanilor apreciază fermitatea companiei, D.S. Rossi și agentul jucătorului, D’Amico, sunt de lucru pentru a rezolva contractul, a anunțat în Ibiza pentru treizeci și cinci de ani bombardier la 18 iunie. Mesajul text care se scurge de la club este clar: cei care doresc atacantul (cap Spal) nu cred că-l ia la soldurile.

Cagliari doresc să profite de plecarea iminentă a Borriello. Printre obiectivele, Pavoletti (Napoli) și Djordjevic (Lazio). fractură – ultima sâmbătă la Torino Borriello a fost înlocuit – după un test anonim, doar o lovitură de mare pe bara transversală Posavec – împotriva Palermo, la 38 „din a doua jumătate. El iese din câmpul cu înverșunare împotriva Rastelli. De atunci filtrarea, numărul 22 spune proprietarul să vrea să plece.

Rastelli, iar echipa, ia o notificare. Săptămâna care duce până la Juve ar trebui să fie gestionate cu fermitate. Cu toate acestea, antrenorul a apărat, de asemenea, atunci când a fost de formare în jumătate. Și o informare cu privire la comportamentul membrilor – a avut loc miercuri la Giulini cu personalul și jucătorii – cerc complet: Cagliari și primul colectiv al tuturor, cu un răsunător individualismului.

Panoul ia act și aprobă. „Nervozitatea Cupa Borriello Sunt senină, cu băieți și un club am făcut o înțelegere cu două obiective:?. Siguranța și coeziunea unui grup care se confruntă toți un singur om: Cagliari“, a spus ieri Rastelli. Pe scurt, atitudinile Primadona nu au nici un azil. Antrenorul de club si echipa sa.

Mario Frongia © de reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

04 februarie 2019 – Roma Bortuzzo Manuel a deschis ochii și a recunoscut fratele mamei sale și sora și acum a fost pacificată din nou. Tanarul inotator ranit cu trei focuri în noaptea de sâmbătă și duminică prezintă „o stare bună a conștiinței suspendate după anestezie“, dar „nu există semne de redresare în picioare.“ Pentru a face un bilanț al sănătății înotător rănit de un foc de armă la Roma, încă pe lista de pericol este Alberto Delitala, este Spitalul Departamentul Neurosciences Director San Camillo di Roma, unde este internat tânărul. „Colegii de resuscitare – a explicat într-o conferință de presă în această dimineață – au făcut doar o fereastră de anestezie, care a fost evaluată starea de conștiință odată ce a suspendat anesteziei pacientului, si sa dovedit a fi bun: a arătat pentru a intra contact cu mediul. Și acest lucru este o veste bună. ” Manuel Bortuzzo este încă păzită prognoza San Camillo Spitalul din Roma, înconjurat de speranțele familiei și prietenilor lui.

Doar xscores acum profesorul Alberto Delitala, care a efectuat operația duminică pentru a scoate glonțul sa oprit pe o vertebră, a făcut bilanțul situației: „Băiatul este încă în stare critică În aceste cazuri, trebuie să aștepte 48-72 ore. dizolvă prognosticul. potențialelor evocate ne va da o indicație a capacității de a maduvei spinarii de a conduce impulsului nervos. potentiale evocate si rezonanta ne va spune mai multe. ” SONDAJELE Manuel – Și în timp ce tatăl ei face apel la televiziune pentru a cere ca „cei care le-ați văzut vorbesc“, spune gama de funcționare largă de anchetatori pentru a ajunge la stabilirea adevărului. Acesta a confirmat vestea arestarea unei persoane implicate în încăierarea la originea ulterioară „răzbunare“, care ar duce la prejudiciată Manuel probabil confundat cu o altă persoană. Și „piesa pe care lucrați. La studiat de către investigatori sunt locațiile altor persoane care vor participa la lupta si au loc toate circumstanțele pentru a ajunge în siguranță la cei doi oameni care au fost pe scuter în care au fost concediați sau trei focuri de la ora două sâmbătă în fața mașinii de țigări în cazul în care înotătorul a fost cu prietena lui în piața Eschil, Axa zona, la câțiva kilometri de la mare de Ostia. „Cine știe Limbile vorbite“ – Tatăl lui Manuel a vorbit la televizor pentru a Telling înotători de a avea patru copii: „Am încredere că unii oameni care au văzut curajul să spună ceea ce a văzut și a ajuta poliția„Chi l’ha visto?“ în cadrul anchetei pentru a opri aceste două persoane care au deschis foc de la un motor lovind nebunește cei care au avut nimic de-a face în afacerile lor. ” Jurnalul VIDEO TV Valerio Piccioni © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

04 septembrie 2018 – Misano Marc Marquez în acțiune pe Honda lui. Epa MotoGP într-adevăr înapoi pe drumul cel bun. După cursa de la Silverstone mizerie anulat din cauza ploii și incapacitatea de asfalt engleză pentru a evacua apa, riderii MotoGP se vor aduna în acest weekend pe Riviera Adriatică pentru o programare care a fost întotdeauna iubit de fanii italieni.

Leading în lume există întotdeauna Marc Marquez și spaniolă, în cele din urmă, anularea Marelui Premiu al Marii Britanii a fost o mare favoare, din moment ce nici un efort păstrat avantajul pe tabela de marcaj și până la sfârșitul sezonului acolo un joc în mână. piesa de lichidare – Aici trebuie din nou să conteste rivali și campion mondial nu se schimba abordarea: „Misano este o piesa de lichidare, și mai lent decât celelalte, cu o mulțime de frânare și accelerație. A fost o pistă bună pentru noi în trecut, avem multe amintiri frumoase și cu siguranță va încerca să adăugați încă una duminica viitoare. ” mentalitate – Singura reteta va ataca, ca întotdeauna. Marc dorește să îmbunătățească bugetul său, care este deja foarte bun la Misano, cu cinci victorii globale luând în considerare toate cele trei clase: „Anul trecut m-am simtit bine pe bicicleta si am fost capabil să călărească așa cum am vrut, dar vineri vom merge la pista cu mentalitatea obișnuită , gata să facă față și să se adapteze la orice situație pe care o vom găsi. Vom încerca să înțelegem condițiile și strânsoarea pistei, în speranța pentru un week-end cu soare și cald. ” Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *